Årsmeldinger

Årsmelding Alta Bokseklubb for 2022

mars
16
2023
Tid: 16. mar. 2023 kl. 14:29
Sted: Aktivitetssalen i Finnmarkshallen ()

Årsmelding Alta Bokseklubb for 2022

Vårt treningsår følger skoleruta for Alta videregående skole, men vi tar sommerferie fra og med mai måned. Erfaring har lært oss at det ikke dukker opp folk på trening i den tiden. Vi forholder oss ellers til ferie og fridager i skoleruta til Alta videregående skole. Etter sommerferien startet vi opp straks etter skolestart. Treningstidene denne sesongen er mandager og torsdager klokken 20:00- 22:00. Stian Hammersvik, Tage Høyen, Aron Ullvang Sønvisen og Mathias Ullvang Sønvisen har vært trenere i år.

Alta Bokseklubb deltok i 2022 på en treningssamling i Tromsø der 61 boksere og 11 trenere deltok. Klubbene som var representert på samlingen var; Bokseklubben av 1930, Nidaros Bokseklub b, Tromsø kampsportklubb, Sigerfjord IL, Alta Bokseklubb og Trym Boxing. Alle øktene ble holdt i lokalene til Tromsø kampsportklubb. Klubbene byttet på å lede treningsøktene. Det var også sosiale aktiviteter med minigolf. Alta Bokseklubb dekket halvparten av utgiftene til utøverne sine, og alle utgifter til reise og overnatting for trener.

Organisasjonsplan. Alta Bokseklubb kommer også til neste år til å følge skoleruta til Alta Videregående skole. Vi vil prøve å få treningstider på mandager og torsdager klokken 1900- 2100. Klubben vil ha som mål å delta med utøvere på stevner og eventuelt turneringer og treningssamlinger i løpet av neste sesong.

Av: Stian Hammersvik

Styreleder i Alta Bokseklubb